ANCRONA AB Svetsarvägen 15 2 tr, 171 41 Solna Tel 08 557 790 50 Fax 08 557 790 99 info@ancrona.se

BLOSSA glögg

Vin & Sprit startade upp produktionen av BLOSSA Glögg 1917 , idag produceras och ägs varumärket av Altia Corporation.
Att dricka glögg har varit en svensk jultradition sedan 1870-talet. Ordet glögg kommer av tyskans ”Glühwein”, från verbet ”hetta upp” eller ”glödgat vin”. Än idag används originalreceptet.

Clausthaler

År 1979 släpptes den alkoholfria Clausthaler ut till försäljning på den tyska marknaden. Det blev en succé och sju år senare var ölet nummer 1 av alla alkoholfria ölsorter på den europeiska marknaden och 1989 störst i världen.

Ella’s Kitchen

Ella´s Kitchens 100% ekologiska barnmat började säljas i Sverige för nio månader sedan. De färggranna och praktiska klämförpackningarna med ekologiska smoothies och puréer har tagits emot med öppna armar av svenska mammor, pappor och barn.

Garofalo

Garofalo är en av Italiens äldsta och skickligaste pastaproducenter. Företaget kommer från staden Gragnano söder om Napoli som sägs vara den ort i Italien där den italienska pastatraditionen en gång startade. Garofalos historia går tillbaka till 1700-talet då Signore Lucio Garofalo tillägnades licensen att tillverka och sälja pasta.

Kan Jang, Chi San och Mivitotal

Kan Jang är Sveriges mest betrodda och Sveriges mest använda förkylningsprodukt. Kan Jang innehåller en specialutvecklad och väl beprövad kombination av echinacea, rysk rot och malabarnöt. Kroppens naturliga motståndskraft stärks, samtidigt som förkylningssymtomen lindras.
Chi San är Sveriges mest använda växtbaserade läkemedel vid trötthet*. Chi San består av en unik kombination av rosenrot, schisandra och rysk rot. En kombination som bara finns i Chi San och som motverkar trötthet och svaghetskänsla.
Mivitotal Plus är ett flytande multivitaminpreparat. Mivitotal Plus innehåller vitaminer, mineraler, aminosyror, Q10, flavonoider och andra näringsämnen. Den är enkel att dosera, en till två matskedar per dag. Härlig färg med smak av citrusfrukter.

SABMiller plc

Pilsner Urquell – originalet från Tjeckien!
Pilsner Urquell är det riktiga Pilsneroriginalet med rötterna i den Tjeckiska staden Plzen. Grolsch - ett premuimöl sedan 1615
Grolsch ägs sedan början av 2008 av SABMiller, världens största bryggeri. SABMiller äger mer än 200 varumärken inklusive Grolsch, Pilsner Urquell, Peroni och Miller Genuine Draft. Dessa fyra märken är de största och mest kända.

Saclà

SACLÀ grundades 1935 i Asti, Piedmonte, nordvästra Italien. Idag representerar SACLÀ det starkaste och mest innovativa varumärket för färdiggjorda antipasto-produkter, pesto och pastasåser. Företaget är marknadsledare i kategorin i England och Italien och den aktör som driver utveckling när det gäller dessa produkter.

Shepherd Neame

Shepherd Neame är Englands äldsta bryggeri, grundat 1698. Bishops Finger – Äkta Ale från Englands äldsta bryggeri. Bishops Finger är en flerfaldigt prisbelönt överjäst klassisk ale som framställs på traditionellt vis.
Spitfire började produceras av Shepherd Neame år 1990 för att hedra 50-årsminnet av flygplanet Spitfires insats under 2:a världskriget. Spitfire är en överjäst klassisk Ale som framställs på traditionellt vis och resultatet är ett ljust bärnstensfärgat öl med stor doft och smak.

Vilmas

Vilmas startades år 2001 med en enkel idé: Sverige behöver något bättre än tråkigt fabriksbröd! Idag finns brödet i alla välsorterade livsmedelsbutiker i Sverige och även England och Schweiz. Alla sorter bakas i små satser med ekologiskt fullkornsmjöl och krossad helråg. Detta ger ett mycket fiberrikt knäcke som är bra både för magen och för miljön. Brödet blir inte exakt likadant i alla askar eftersom de ekologiska råvarorna varierar över året och med vädret. Vår vision är att leva i balans med naturen.

Yosa

Yosa är ett fräscht, fiberrikt och välsmakande frukost- och mellanmål som tillverkas av den bästa finska helkornshavren tillsammans med fräscha bär och frukter. Mjölksyrebakterier och bifidobakterier tillförs och bildar en unik och mycket hälsosam syrakultur.