ANCRONA AB Svetsarvägen 15 2 tr, 171 41 Solna Tel 08 557 790 50 Fax 08 557 790 99 info@ancrona.se
Om Ancrona

Så här arbetar vi

Historia

Kärnvärden

Om Ancrona


Alla vet att konkurrensen i butiken är stenhård. Innan produkten ens nått hyllan är kampen igång och när den väl är på plats gäller det att behålla positionen – och gärna utöka den.

Det är här Ancrona kommer in i bilden. Ancrona är ett av de största oberoende sälj- och importbolagen för snabbrörliga konsumentvaror i Sverige. Vi erbjuder en totallösning med kvalificerad sälj- och marknadsorganisation för bearbetning av dagligvaru- och servicehandeln. Från första kontakten med inköparna, till det säljande budskapet mot konsumenterna.

Ancrona tillför tips, trender och idéer, tar fram kampanj- och exponeringslösningar, produkt- och marknadskunskap och mycket mer. Vi får helt enkelt varumärken att synas där det är som viktigast. Där produkten säljs.

Ancrona erbjuder en inarbetad, rikstäckande och effektiv organisation med snabba beslutsvägar. Vi förser våra kunder med mervärde i form av värde och volym, rationella och kostnadseffektiva logistiklösningar samt rapportsystem. I vår portfölj finns ett stort antal produkter från mer än 20 välkända svenska och ledande internationella leverantörer. Kunderna kan koncentrera sig på tillverkning - medan vi skapar distribution och lönsamhet åt produkterna.

Starka ägare
Ancrona har verkat inom svensk dagligvaruhandel sedan 1927 och ägs idag av FMCG Business Partner AB.
 

Ancronas 5 mål

Att bygga starka och långsiktiga relationer med våra leverantörer och varumärken.

Att maximera vår uppdragsgivares försäljning och distribution.

Att stärka positionen för de varumärken vi representerar.

Att öka samarbetet med våra kunder genom en professionell bearbetning på central och lokal nivå.

Att säkerställa att våra produkter och agerande har en minimal negativ inverkan på miljön.